Може ли „Демократична България“ да спечели изборите? Зависи от Кирил Петков

Може ли „Демократична България“ да спечели изборите? Зависи от Кирил Петков

Една социологическа агенция обяви, че „Демократична България“ (ДБ) вече е втора политическа сила у нас. Формацията на Христо Иванов щяла да финишира в

Една социологическа агенция обяви, че „Демократична България“ (ДБ) вече е втора политическа сила у нас. Формацията на Христо Иванов щяла да финишира втора на предстоящите парламентарни сили, става ясно от последното социологическо проучване.

В редиците на коалицията се размечтаха, че могат да станат дори първи и за да се „нахранят“ с още 1-2 процента, като глутница вълци се нахвърлиха върху Слави Трифонов и „Има такъв народ“ (ИТН). С дежурната вметка „Хапем ИТН, за да ги боли ДПС“.

 

Възможно ли е ДБ да станат първи!?

Зависи от… служебния министър Кирил Петков.

Той може да е и най-големият шмекер в Европа, какъвто е анонсът на една от актуалните политически кампании в България, но е роден за политик. Бие по харизма и Бойко Борисов.

„Демократична България“ има играчи, послания и медийно присъствие за второто място, но не и за голямата изненада.

От Кирил Петков зависи. Дали ще припознае „Демократична България“ като своята политическа сила, какъвто е анонсът на друга политическа кампания, или ще заиграе в отбора на президента Румен Радев.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0