Може ли „Демократична България“ да спечели изборите? Зависи от Кирил Петков

Една социологическа агенция обяви, че „Демократична България“ (ДБ) вече е втора политическа сила у нас. Формацията на Христо Иванов щяла да финишира в

Една социологическа агенция обяви, че „Демократична България“ (ДБ) вече е втора политическа сила у нас. Формацията на Христо Иванов щяла да финишира втора на предстоящите парламентарни сили, става ясно от последното социологическо проучване.

В редиците на коалицията се размечтаха, че могат да станат дори първи и за да се „нахранят“ с още 1-2 процента, като глутница вълци се нахвърлиха върху Слави Трифонов и „Има такъв народ“ (ИТН). С дежурната вметка „Хапем ИТН, за да ги боли ДПС“.

 

Възможно ли е ДБ да станат първи!?

Зависи от… служебния министър Кирил Петков.

Той може да е и най-големият шмекер в Европа, какъвто е анонсът на една от актуалните политически кампании в България, но е роден за политик. Бие по харизма и Бойко Борисов.

„Демократична България“ има играчи, послания и медийно присъствие за второто място, но не и за голямата изненада.

От Кирил Петков зависи. Дали ще припознае „Демократична България“ като своята политическа сила, какъвто е анонсът на друга политическа кампания, или ще заиграе в отбора на президента Румен Радев.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0