Моделът „Кърджали“ в битката с COVID-19: Отиваме на кафе в Одрин, ще коментираме колко струва новата визия на Ангелкова!?

Моделът „Кърджали“ в битката с COVID-19: Отиваме на кафе в Одрин, ще коментираме колко струва новата визия на Ангелкова!?

-Къде е най-близкото място, където можем да седнем на маса и да пием кафе като хора, бе? -Одрин, батка. В петък отиваме на пазар. Запо


-Къде е най-близкото място, където можем да седнем на маса и да пием кафе като хора, бе?

-Одрин, батка. В петък отиваме на пазар. Заповядай с нас.

-Да взема да дойда, там ще продължим да смятаме колко струва новата визия на Николина Ангелкова (бивш министър на туризма, настоящ депутат – б. р.) и дали „Арда“ може да спечели медали в първенството догодина.

Този разговор се води пред хранителен магазин в кърджалийския квартал „Възрожденци“. 5-ма мъже са си направили като в час по трудово обучение „мохабет зона“, насядали върху пластмасови щайги. Разбира се, на слънце.

Пият кафе от машината и се смеят много. „Обсъждаме само теми, които ни карат да се смеем. С настроение борим коронавируса“, пояснява един от тях.

 

Кърджали се справя най-добре с епидемията от коронавирус. Данните от последното денонощие оборват това – 27 са новите случаи на COVID-19, но на база „седмични“ и „месечни“ сведения сме отличници.

В периода от 16 до 29 ноември в Кърджалийско са отчетени само 174 заразени с коронавирусна инфекция.

Моделът „Кърджали“ в битката с ковида!? В рубриката публикуваме позиции за случващото се в ситуация на частичен локдаун.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0