Много мускули, много награди, много шоу! „Кралете на силата“ идват в Кърджали!

Много мускули, много награди, много шоу! „Кралете на силата“ идват в Кърджали!

Много мускули пристигат тази събота в града край Арда. Кърджали ще е домакин на спортно-развлекателното шоу „Крале на силата&#

Много мускули пристигат тази събота в града край Арда. Кърджали ще е домакин на спортноразвлекателното шоу Крале на силата.

Фитнес гуруто и риалити звезда Киро Скалата е подготвил подарък за всяко дете и възрастен, ако направят по една серия от леки упражнения с тежести.
На паркинга на строителен хипермаркет Васмар от 11 часа са поканени всички зрители на Кърджали. В този празник на силата и красотата ще се включи и отбор от атлетични красавици, предвождани от републиканската шампионка по скокове във вода и дъщеря на Скалата – Нинка Вълчева. Мускули ще демонстрира многократният републикански и балкански шампион Орлин Стоянов. Музикална програма е подготвила мениджърката на проекта MISS FITNES MODELS NIKKA. Бизнесдамата и модел Мария Маринчешка ще е технически секретар в надпреварата на лежанка, набирания и кофички. Тя ще следи за първите трима в класирането, за да получат големите награди.


През миналата 2019 година в турнето се включиха над 1000 участници от цялата страна, а шоуто бе наблюдавано от многохилядна публика. Бяха раздадени награди за 50 000 лева, а шоуто бе подкрепено от над 25 електронни медии, вестници и телевизии.  Шоуто е с 20годишна история и стартова сцена на имена като Митьо Крика, Любо Лежанката, Ан Джи, Катрин Вачева, Йовко Тихов, Ани Лозанова, Анита Мейзър, mr Olуmpa Natural Антон Големанов и много други.

Наградите са осигурени от протеинови вафли Fit Spo, книги от AMG Publishung, пуканки от American Popcorn Company, алкална вода Kangen, козметика и хранителни добавки Naturpharma, подаръци от винарска изба Terra Tangra, хранителни добавки Fortex, Raider – българската марка майсторски инструменти. Екипът пристига с американските лимузини на Limos.bg и ще бъде настанен в хотел-ресторант Garden. Спортни уреди и тежести за събитието осигуряват Fitnes Club Body Sport.
ЛЕЖАНКА         ГОД.      МЪЖЕ     ЖЕНИ
КАТЕГОРИИ     
1. ДЕЦА :            4-7            4 кг          2 кг
2. ДЕЦА :            7-12           7 кг    4 кг
3. ТИЙН :           13-20          40 кг   20 кг
4. ВЪЗРАСТНИ   21-40         60 кг   20 кг
5.ВЕТЕРАНИ:    41- 65          40 кг   20 кг 
6.ТОП ВЕТЕРАНИ : 65 +      40 кг    4 кг
7.НАБИРАНИЯ и КОФИЧКИняма възрастови категории
 24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0