Младежко ДПС плаче за голямо почистване

Младежко ДПС плаче за голямо почистване

Световният ден на почистването разкри още тъжни истини за Младежко Движение за права и свободи. МДПС се прикачи към инициатива Worl

Световният ден на почистването разкри още тъжни истини за Младежко Движение за права и свободи.
МДПС се прикачи към инициатива World Clean Up Day за отбелязване на Световния ден на почистването. Стандартен пиарски подход – много снимки, заливане на медиите с инфо за акциите по места, натъртване, че това е най-голямата младежка формация към политическа сила и т. н.
Анонсът „Тук сме, много сме, заредени сме“ прозвуча фалшиво. Калабалъкът не беше достатъчен, чувалите с отпадъци – хич. Да почистят родината излязоха основно онези активисти на МДПС, които са на заплата, и за което назначение са благодарни на ДПС. Навсякъде начело бяха кметовете и общинските съветници, батковците от ДПС.
Всъщност, както и на парк „Росенец“, където се събраха над 5 000 активисти на ДПС в подкрепа на Ахмед Доган, участниците в екоакциите пак бяха осигурени от общинските кметове.

Къде бяха вчера хората от националното ръководство на МДПС?
В Дулово. Хитро проведоха 2 в 1. Събраха актива на разширен областен съвет на силистренската организация (на снимката), но преди това им раздадоха гумени ръкавици за уборка на местния парк „Жажда“.

Продължава пропадането на Младежко ДПС. Ръководните органи на организацията плачат за почистване.
Партийните кариеристи извадиха голям късмет с COVID-19, националната конференция ще бъде чак през пролетта на 2021-ва. Тези от „върха в МДПС“ са избрали тактиката на постоянната самоизолация – като свършат 14-те дни, започват другите 14 и т. н. Няма ефектен диалог и опити за увеличаване на членската маса с активни млади хора, за разговори с избиратели пък хич да не говорим.
С тази пасивност на шефовете на МДПС, да му мислят кметовете.
Както е тръгнало, на предстоящите избори и плакатите ще се лепят именно от кметовете.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0