Младежи провокират: Чистим парка заедно, наградите – знания и…

Младежи провокират: Чистим парка заедно, наградите – знания и…

Младежи подготвят акция по почистване на Градската градина и парк „Арпезос-Север“ в Кърджали. Идеята е на доброволците о

Младежи подготвят акция по почистване на Градската градина и парк „Арпезос-Север“ в Кърджали. Идеята е на доброволците от Червения кръст и Хаки Кан.
„Целта е да направим зоните за отдих по-приятни за разходка и по-безопасни за нас и нашите деца. Акцията ще бъде открита с демонстрация по Първа помощ от доброволците на БМЧК, а за финал ще направим състезание, в което победителят ще спечели 20 лева.
Подготвили сме още изненади. По време на акцията ще задаваме въпроси, свързани с Първа помощ, и всеки, който отговори правилно на 1 въпрос, печели левче и предметни награди, осигурени от БЧК“, посочиха от младежката структура на Червения кръст.
Почистването ще се проведе при спазване на наложените ограничителни мерки по време на извънредната епидемична обстановка в страната.
„Осигурени са чували, ръкавици и маски за всички, така че от вас се иска само желание да се включите в почистването! Препоръчително е всеки да си носи вода!“, допълват от БЧК.
Акцията „Отпадъци срещу знания“ ще се проведе на 13 септември, от 11 часа.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0