Млада дама загуби контрол – направи ПТП, пострада пътничка

Млада дама загуби контрол – направи ПТП, пострада пътничка

49-годишна пострадала леко при пътно произшествие, съобщиха от полицията. Инцидентът станал вчера около 11,30 часа по пътя между сел

49-годишна пострадала леко при пътно произшествие, съобщиха от полицията. Инцидентът станал вчера около 11,30 часа по пътя между селата Кукуряк и Пашинци. Жената пътувала в лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 24-годишна. На завой водачката загубила контрол над управлението, колата навлязла в лентата за насрещно движение и се блъснала в товарен „Дачия“. Пострадалата пътничка от лекия автомобил била прегледана от екип на Филиала на спешна помощ в Крумовград и освободена. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.
Нерегистриран мотопед е бил установен в хода на специализирана операция на РУ-Кирково. При проверка на 18-годишен мотопедист в село Горски извор станало ясно, че на моторното превозно средство липсват регистрационни табели. Група „Охранителна полиция“ в управлението извършва проверка по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0