„Мисирки“ завидяха на Ангелкова, с блуза за 2 064 лева се появи в парламента кърджалийката

„Мисирки“ завидяха на Ангелкова, с блуза за 2 064 лева се появи в парламента кърджалийката

На вчерашното заседание в парламента министърът на туризма Николина Ангелкова носи блуза на известната италианска марка Dolce and Ga

На вчерашното заседание в парламента министърът на туризма Николина Ангелкова носи блуза на известната италианска марка Dolce and Gabbana, съобщават столични медии. Дрехата е от колекция Пролет/Лято 2019. Цената на модела е 1 145 долара, което е приблизително 2 064 лева. Това показа проверка на сайта View Sofia.
„Причината да сме толкова категорични в дизайнерската принадлежност на този така основен елемент от женския гардероб е почти незабележимото лого от лявата страна на дрехата“, разкриват от сайта.


Важно е да се отбележи, че заплатата на министър от кабинета възлиза на 5 592 лева, пише Фрогнюз и припомня, че неведнъж министър Ангелкова е обръщала вниманието към себе си със скъпите си дрехи от известни марки. През лятото на миналата година тя можеше да бъде видяна с рокля за 1250 евро, което се равнява на 2446 български лева. Както и с обувки с високи токчета и с инкрустирани камъни по тях, които могат да се купят само за 725 евро (1418 лева).
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0