Министър тук, министър там! Телевизорът ли е развален или партиите още "не влязоха в час"!

Министър тук, министър там! Телевизорът ли е развален или партиите още "не влязоха в час"!

Малко преди 8.30 часа на 19 април. Пускаш телевизора, за да „поканиш“ в хола шума, който през годините се утвърдил като със

Малко преди 8.30 часа на 19 април. Пускаш телевизора, за да „поканиш“ в хола шума, който през годините се утвърдил като съставка от сутрешното кафе.

В държавната телевизия – министър на правителството в оставка. В една от големите частни телевизии – министър в оставка, в другата – друг министър на Бойко Борисов. Четвъртата телевизия със сутрешен блок е поканила политолог, който дни пред изборите обясняваше, че електоратът на ДПС ще се юрне на юруш към изборните секции, а останалите заради страха от коронавируса ще си стоят вкъщи. Този е по-зле и от министър в оставка.

Ако не превключиш на друг канал, ще психясаш. Цял ден ще бъдеш нервен, ще гледаш лошо околните, ще псуваш на всяко кръстовище, а довечера ще се прибереш „Светът ми е крив“.

 

Дано ВМРО и коалицията на Веселин Марешки и Валери Сименов са разбрали защо са загубили изборите, въпреки платените стотици хиляди левове за облъчване от телевизора.

Дано и Бойко Борисов е отчел, че калабалъкът от социолози, които внушаваха на народа, че ГЕРБ ще вземе близо 30%, а Слави Трифонов ще остане на 4-то място, е глупавата стратегия на Избори`2021, за които са потрошени милиони.

Иначе Борисов днес щеше да влезе усмихнат и с осанка на победител в президентството за консултациите, които държавният глава води с участниците в новия парламент.

Проводените от Борисов подчинени в партията пак ще влязат първи при Румен Радев, но ще бъдат най-тъжните посетители на президенството днес.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0