Милко Багдасаров: Избирателната система ни попари!

Милко Багдасаров: Избирателната система ни попари!

„Горе главите! Рано или късно справедливостта ще възтържествува! Никога не се предавайте“, с тези думи се обърна към Петя М

„Горе главите! Рано или късно справедливостта ще възтържествува! Никога не се предавайте“, с тези думи се обърна към Петя Михалевска и другите социалисти, които бяха ангажирани в Избори`2021 лидерът на БСП  в Кърджали Милко Багдасаров.

Припомняме, че листата на БСП спечели 5 754 гласа, но не Петя Михалевска става депутат, а мандатът печели „Изправи се! Мутри вън“ със 778 гласа.

„След една интелигентна кампания, изпълнена с много живот,  младост и красота, очаквахме други резултати в Кърджали.

Очаквахме, а и бяхме сигурни, че тези близо 6 хиляди гласа ще са достатъчни за това, един млад, амбициозен и добре подготвен човек, като Петя Михалевска да представлява своя град и област Кърджали в Българския парламент.

За съжаление, не за първи път, избирателната система ни попари.

Разбирам огромното разочарование на хилядите наши приятели, които оцениха по достойнство и Петя и отбора на БСП в Кърджали, но освен благодарностите към тях, искам да им кажа: „Горе главите! Рано или късно справедливостта ще възтържествува! Никога не се предавайте“, написа в профила си във Фейсбук Милко Багдасаров.

Припомняме, че преди години Стефан Данаилов спечели подкрепата на близо 19 000 души в Кърджалийски многомандатен избирателен район, но системата за разпределение тогава лиши БСП от мандат в Кърджали.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0