Милен Желев: Чувал съм за публиката на „Арда 1924“, нямам търпение да играя пред нея!

Милен Желев: Чувал съм за публиката на „Арда 1924“, нямам търпение да играя пред нея!

„Нямам търпение да играем на „АРЕНА АРДА“. Това, с което разполага клубът като терени и условия не отстъпва на др

„Нямам търпение да играем на „АРЕНА АРДА“. Това, с което разполага клубът като терени и условия не отстъпва на другите отбори. Видяхме, че новото съоръжение е перфектно, работи се бързо. Чувал съм само за публиката на „Арда 1924“, не съм се наслаждавал на нея, Кърджали все пак е футболен град, сигурен съм, че феновете ще ни подкрепят и се надявам победите да дойдат“.
Това каза новото попълнение на тима Милен Желев. 28-годишният десен бек идва от „Берое“.
Чувствам се много добре, може би едно от нещата е, че има доста българи, колективът е добър. Момчетата ме приеха много добре, все едно съм тук от една година, това го усетих още на първата седмица. Всичко е перфектно и това е една предпоставка за едно добро развитие. Надявам се да го покажем и резултатите да си дойдат с времето“, посочи още Желев.
Има много потенциал в отбора, сигурен съм в това. На треньорът му трябва време да наложи неговия стил на игра, на нас също, за да се пригодим към него. Надявам се във времето всичко да се получи и всеки да разгърне пълния си потенциал, и нещата ще си дойдат на място“, допълни още играчът.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0