Мика Зайкова в Кърджали: Трудно, но промяната се случва, и хората го усещат!

Мика Зайкова в Кърджали: Трудно, но промяната се случва, и хората го усещат!

„Промяната се случва и демокрацията налага тя да минава през избори. И понеже се вижда колко зле сме били допреди няколко месеца, затова и промяната с

„Промяната се случва и демокрацията налага тя да минава през избори. И понеже се вижда колко зле сме били допреди няколко месеца, затова и промяната се случва трудно. Има отпор, пречат ни. Но и това ще преодолеем.

Приятно изненадана останах от кърджалийци, които не само ме разпознаха, което показва, че хората тук следят политическите новини, но и заради това, че са наясно защо се случва ситуацията „от избори на избори“, коментира пред 24rodopi.com доайенът на българските народни представители в 45-ия и 46-ия парламенти Мика Зайкова.

На път за Златоград тя се спря в Кърджали, а разговори с граждани проведе и в Момчилград.

Пред кърджалийски хотел тя бе разпозната от туристи. „Госпожо Зайкова, за мен е удоволствие и чест да Ви стисна ръката“, спусна се към нея кърджалийка.

„Вие, госпожо Зайкова, сте единственият български политик, заслужаващ уважение и внимание. Следим изявите Ви и в парламента, и по медиите, и ни възхищава държавническото ви мислене, отговорното Ви поведение и визия за това как и по какъв начин трябва да се върви, за да има в България реални условия за икономическо развитие“, заяви дама, която се оказа университетски преподавател.

„Госпожо Зайкова, имаме и пушки, дайте ни знак, поведете ни, заедно с вас да оправим България“, с тези емоционални думи пък се обърна златоградчанин към Мика Зайкова. Тя гостува на Златоград в деня на възстановката „100 години пазарен ден“.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0