Между 10 и 30 лева за подкрепа на „Сините от Кърджали“ срещу „Повелителите на камилите“

Между 10 и 30 лева за подкрепа на „Сините от Кърджали“ срещу „Повелителите на камилите“

Между 10 и 30 лева струват цените на билетите за историческия мач между „Арда 1924“ и израелския „Апоел Беер-Шева“. Европейският дебют на „Синит

Между 10 и 30 лева струват цените на билетите за историческия мач между „Арда 1924“ и израелския „Апоел Беер-Шева“. Европейският дебют на „Сините от Кърджали“ ще бъде на 22 юли на „Арена Арда“.

Тези, които искат да гледат мача от Лигата на конференциите от ложата на сектор „А“ трябва да платят 30 лева, местата в секторите „А“ и „В“ струват 20 лева, а в „Б“ – 10 лева. Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 14 юли – сряда.

„Според изискванията на УЕФА, билетите за мача ще са поименни. Молим ви да закупите предварително, за да се избегне струпване в деня на мача и часовете преди него“, обръщат се към феновете от ръководството на „Арда 1924“.

Историческият дебют на „Арда 1924“ в евротурнирите ще бъде срещу „Повелителите на камилите“, както наричат тима от град Беер Шева. „Апо̀ел Беер Шева“ са 5-кратни шампиони на Израел, клубните цветове са червено и бяло.

В отбора, който играе домакинските си мачове на стадион „Тернер“ с капацитет от 16 000, това лято бяха привлечени 11 нови футболисти.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0