Между две псувни – едно мощно „Само Арда“! Днес е важният мач!

Днес Кърджали е футбол, трябва да бъде футбол! На 30 май 2021 година става ясно дали на футболната карта на Европа ще го бъде и градът


Днес Кърджали е футбол, трябва да бъде футбол!

На 30 май 2021 година става ясно дали на футболната карта на Европа ще го бъде и градът край Арда.

 

Много пъти сме писали, че най-добрата реклама за един град, за един регион, е футболът. Ама не с участие в тъжната българска Първа лига, която мирише на корупция, нагласени мачове, битка за усвояване на пари, мирише си и на политика, от което пък българското първенство се оказва едно от най-слабите в Европа.

Най-добрата реклама за Кърджали ще бъде класиране за участие в новия европейски турнир Лига на конференциите. Това трябва да стане тази вечер на стадион „Арена Арда“, на който ще се проведе плейофната среща между „Арда 1924“ и „Черно море“. Начало: 19.00 часа.

Четвъртият срещу седмия в Efbet лига. Мястото в лигата не се помни, а и няма никаква стойност. Но отборът, който се класира за участие в Лигата на конференциите, ще бъде вписан в европейския футболен протокол. А и могат да се случат много по-хубави неща. За мечтите във футбола няма граници, а и не бива да има!

 

„Арда 1924“ е фаворит, но в двубои с такъв залог всичко може да се случи. Особено при рехава публика, което е възможно заради шибаното излъчване на мачовете по телевизията. Кое в държавата е наред, че футболът да е…

Зарежете телевизора и елате на стадиона! Ако щете – псувайте цял мач, но бъдете на стадиона в парк „Простор“. Между две псувни креснете мощно „Само Арда“ – това стига!

Пътят на „Арда 1924“ към Европа минава през мощната подкрепа на феновете!

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0