Медали за най – добрите в Черноочене от Сдружението на учителите

Медали за най – добрите в Черноочене от Сдружението на учителите

За втора поредна година Беркай Салим от 3 клас в Средно училище „Христо Смирненски“ в село Черноочене е удостоен със златен

За втора поредна година Беркай Салим от 3 клас в Средно училище „Христо Смирненски“ в село Черноочене е удостоен със златен медал от Сдружението на българските начални учители. Със златни медали са отличени и Аяз Иляз от 1″a“ клас, Шахин Мехмед от 3 „а“ клас и Серенай Халил от 3″б“ клас.

За поредна година учениците от начален етап на СУ „Христо Смирненски“ с желание се включиха в различните по тематика състезанията на Сдружението.

Общо 32-ма възпитаници са отличени с грамоти и златни, сребърни и бронзови медали.

Директорът Иван Стойков и училищното ръководство поздравиха призьорите и връчиха наградите на специално тържество. „Радваме се, възпитаниците ни в унисон с девиза на училището „Знаещи и можещи“ показват успехи в различни състезания“, подчертаха те.

Учителите благодариха и на родителите, че с търпение и всеотдайност са подкрепили децата си по време на дистанционното обучение.

В училището са създадени всички удобства за провеждане на учебния процес благодарение реализиран проект на Община Черноочене за саниране и на сградата и облагородяване на училищния двор, казаха от школото.

Исмет ИСМАИЛ, Черноочене

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0