Масаж с точилка на футболист: Хващаш го, биеш го и да си ходи!

Масаж с точилка на футболист: Хващаш го, биеш го и да си ходи!

Как се прави масаж на футболист с точилка? „Хващаш го, биеш го едно хубаво и да си ходи. Шегувам се, разбира се. С точилката се

Как се прави масаж на футболист с точилка?

„Хващаш го, биеш го едно хубаво и да си ходи. Шегувам се, разбира се. С точилката се правят по-дълбоки масажи, има повече натиск“, така отговаря Димо Ангелов, който е използвал този метод на лагер на „Арда 1924“ в Турция.

Ангелов  е част от треньорския щаб на „Арда 1924“, а неговата длъжност е физиотерапевт на отбора. Той също е част от клуба, когато тимът се подвизаваше във „В“ група. Димо е човек, който е много наясно със своята работа за клуба и е един от любимците на всички футболисти. Причината е, че всеки един от играчите трябва да мине през него за да е в добро функционално състояние за мач или тренировка.

Коя е била най-тежката контузия на футболист, с която се е налагало да се справи?

„Най-тежката е кръстна връзка. Но за нас няма най-тежка, ние я установяваме и после работим с играча по неговото възстановяване“, казва Димо Ангелов.

„Аз мога да си мечтая много, ама дали ще го постигнем, ще видим. Мечтая да сме живи и здрави, отборът да е едно цяло, както е сега и да радваме феновете с още победи“, казва кърджалиецът.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0