Мартенички с кауза в Крумовград!

Мартенички с кауза в Крумовград!

Приятна изненада за крумовградчани днес бе появата на Баба Марта в центъра на града, която връзваше на минувачите мартеници за здраве и

Приятна изненада за крумовградчани днес бе появата на Баба Марта в центъра на града, която връзваше на минувачите мартеници за здраве и късмет. Към ранобудната баба се присъединиха и децата от ЦПЛР-ОДК в града, чиито сръчни ръце изработиха стотици мартеници за празничната украса на града и за радост на жителите и гостите на Крумовград.

След сутрешната атракция пък бе открита изложбата от мартеници, изработени от участниците в общинския конкурс под наслов: „Мартеничката символ на здраве и дълголетие“. Имената на класираните участници в конкурса са качени на официалната страница на община Крумовград.

С помощта на младежите от БЧК мартениците от изложбата се разпродават с благотворителна цел. Средствата от закупените мартеници община Крумовград ще предостави на дете в нужда. В помощ на семейството на 11-годишната Фатме Фахри Юсуф, от с.Чал, за подпомагане на нейното обучение.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0