Марияна Ликова оглави Дома на културата!

Марияна Ликова оглави Дома на културата!

Марияна Ликова е назначена за директор на Общински център за култура и младежки дейности до провеждане на конкурс и назначаване на т

Марияна Ликова е назначена за директор на Общински център за култура и младежки дейности до провеждане на конкурс и назначаване на титуляр. Тя встъпи в длъжност на 24 март, съобщиха от Общинската администрация.
Марияна Делчева Ликова е известен хореограф, председател и на на тракийското дружество „Тракийско сърце“. Инженер „Автоматизация на производството“, тя е специализирала и „Банково дело и финанси“.

Предишният директор на Дома на културата Васко Василев беше освободен от длъжност, след като подаде молба за пенсиониране.
Марияна Ликова, която е общински съветник, избрана от Коалиция “БСП за България“, е уведомила със заявление председателя на ОбС инж.Юсеин Ахмед, че подава оставка като съветник.
„С оглед на предстоящото заседание на ОбС-Кърджали на 31.03.2020г. моля за решение и обявяване на избран следващия в листата на Коалиция“БСП за България“, който да встъпи в длъжност чрез полагане на клетва пред ОбС“, пише в писмото до Общинската избирателна комисия председателят на Общинския съвет.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0