Манекена продавал 1 грам хероин за… 70 лева?!

Манекена продавал 1 грам хероин за… 70 лева?!

Фейзула Ф. - Манекена продавал 1 грам хероин за 70 лева. Клиенти пък го търсели през два дни за дози. Това сочат показанията на свид

Фейзула Ф. – Манекена продавал 1 грам хероин за 70 лева. Клиенти пък го търсели през два дни за дози. Това сочат показанията на свидетели по случая, които бяха разкрити от прокуратурата в хода на дело за промяна на мярката за неотклонение на 46-годишния кърджалиец.
Защитата на Манекена поиска от Апелативния съд „задържане под стража“ да бъде заменено с „домашен арест“. Мотивите на защитата са, че в рамките на два месеца вече са извършени всички процесуално-следствени действия. Количеството на откритата дрога-5 грама, пък не следва да се приема като завишена степен на обществена опасност.
От държавното обвинение пък се позоваха на предишните 6 присъди на кърджалиеца, както и честите му излизания извън страната, пораждащи съмнения, че може да се укрие.
Апелативният съд в Пловдив потвърди решението на окръжните магистрати в Кърджали и остави зад решетки мъжа.
Припомняме, че 46-годишният е обвинен за притежание на наркотично вещество. Той бе арестуван в землището на село Калинка на 5 юни в близост до тайник, където бяха намерени няколко пликчета с хероин.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: