Малко работа, малко селфита и… пак на избори! Какво си мислят Байчо, Любчо и Сезгин?

Малко работа, малко селфита и… пак на избори! Какво си мислят Байчо, Любчо и Сезгин?

Малко работа, малко селфита, цирк голям и пак на избори. Поредният кратък парламент в кратко изречение.  Актуализацията на бюджета и „щрааак“ за сп

Малко работа, малко селфита, цирк голям и пак на избори. Поредният кратък парламент в кратко изречение. 

Актуализацията на бюджета и „щрааак“ за спомен в пленарна зала. Двама младежки партийни „шефове“ Байрам Байрам и Сезгин Мехмед. Източнородопски корени в краткия 46-ти парламент – единият с кърджалийски, другият с чернооченски. Близо до тях пък камерата уловила един потомствен столичен „аристократ“ – Любен Дилов-син. Общото между всички е, че отново ще започнат вкупом размисли за листи.

Любен Дилов вероятно си мисли: Бойко Борисов смята, че аз отклонявам от ИТН към ГЕРБ сериозен брой гласове на „ку-ку“-вците избиратели. Пак ще бъда в някоя от листите!

В главата на Сезгин Мехмед е… „Не ми дреме, аз съм председател на Младежко ДПС. Гарантирано съм и в 47-ото Народно събрание!“.

Байчовото домашно мислене е доста по-сложно и по-пространствено: „Доган търси следващия кандидат за кмет на Кърджали. Щом заложи на мен за депутат, значи ще бъда аз. Което пък означава, че до есента на 2023-та трябва да съм в парламента!

Президентът Румен Радев ще разпусне разпусне Народното събрание в четвъртък – 16 септември.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0