Майсторите от „Устра“ поеха и „Ида“ – качество, вкус, меню от най-добрите…(снимки)

Майсторите от „Устра“ поеха и „Ида“ – качество, вкус, меню от най-добрите…(снимки)

„Много вкусно, уютно, сякаш си бяхме у дома“-с тези думи си тръгват гостите на ресторант „Ида“ в Кърджали,

„Много вкусно, уютно, сякаш си бяхме у дома“-с тези думи си тръгват гостите на ресторант „Ида“ в Кърджали, потвърждавайки за пореден път, че едно от най-важните условия за успешния бизнес е мениджмънта.
„Ида“ отвори врати отново, но този път гаранцията за качеството са собствениците на комплекс „Устра“, които поеха хотела и ресторанта в свои ръце.
Да хапнеш навън, но все едно си у дома. Домашно приготвени ястия за всеки вкус влизат в голямото меню на ресторант-градина „Ида“. Обедните предложения на майсторите в кухнята няма да разочароват нито един клиент, а отличното обслужване ще остави отлични впечатления. Обедното меню се предлага всеки ден от 10 до 16,30 часа. Ястия с телешко, пилешко, до вегетариански гозби. Богатият избор пък започва с голямо разнообразие от супи.
Всяка вечер от 17,30 до 24 часа ресторантът на „Ида“ чака своите гости за вечерните изкушения в менюто. Поднесени със стил, усмивки, а вкусът е гаранция за следващо посещение.
Мениджърският екип вече е доказан. Комплекс „Устра“ в Кърджали и „Военният стол“ в Момчилград показаха друго отношение към храната. Най-качественото, с най-добрия майсторлък в кухнята, с най-учтивия персонал. Качество по-добро от цената.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0