Магазинер ошамари дете, поискало си парите!

Магазинер ошамари дете, поискало си парите!

Вместо да получи бонбони за байрама, дете бе ошамарено от собственик на магазин в Джебел. Грозната сцена се разиграла в понеделник в централна

Вместо да получи бонбони за байрама, дете бе ошамарено от собственик на магазин в Джебел. Грозната сцена се разиграла в понеделник в централната част на родопския град.

13-годишният ученик и негов приятел се разхождали, когато зърнали машина с боксова круша за измерване на силата. Тя била поставена пред магазин. Момчетата на няколко пъти пуснали монети, но съоръжението така и не проработило. Учениците решили да се обърнат към собственика на апарата и магазина. Отговорът на мъжа обаче бил „Пийте по една студена вода“. Тогава потърпевшото дете си поискало парите обратно, след което… Мъжът го хванал за ухото, замъкнал го до машината, където му нанесъл няколко силни шамара. Вследствие на ударите ухото на момчето заглъхнало.

13-годишният се оплакал на родителите си, които пък подали сигнал до полицията. Майката и бащата на момчето ще заведат дело с иск за обезщетение срещу собственика на магазина.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar

    Обзалагам се, че собственикът е казал: “П-п-п-пийте е-една студена вода!”

  • DISQUS: 0