Лято`2021: Бизнес за нещастници или за ненаситници

Лято`2021: Бизнес за нещастници или за ненаситници

Дивота, пустота, бетон и вълни, блокове и хоризонт. Различни мнения, вариации на усещанията и желанията. Преди година лятото бе разделе

Дивота, пустота, бетон и вълни, блокове и хоризонт. Различни мнения, вариации на усещанията и желанията. Преди година лятото бе разделение. Диверсификация някаква.

Какво ще избереш? Гърция с чистотата или родното със суетата на кич барока и презастрояването. Нашенци спасиха сезона на Черноморието. Получиха насреща-същото. Много бетон, каменни изражения по лицата, същите цени, отношение като към досадници. Които са нужни само и единствено да оставят парите си и, по възможност, да бягат на момента, далеч по родните места. „Че чакаме другите“.

Колко беше яко навремето, помните ли? Черноморието бе по-жадувано от… намаление на шкембе чорбата в кварталната кръчма, с бонус две безплатни бири.

В какво се превърна? Бетон и след бетона… джангър. Малката база на завода край скалите и девствените плажове се претвори в хотелски комплекс. А до плажа не можеш да припариш без да платиш дори за въздуха.

Беше яко, но бизнес за нещастници или за ненаситници го превърна в това, което е.  Май и от двете по малко. Имаме всичко, но на цената на разрухата…

Целият текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!

И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-Смъртта на онкоболна разкри измама за хиляди левове!

-Добре дошли в „новата реалност“! Ковид почивка:

Обърках плажа-300 евро, обърках кенефа-колко евро?!

-От септември „рахат“ на „Маказа“?!

-Имот в Родопите „замеси“ „нощните вълци на Путин“

-Излезте и дишайте, не пляскайте с маски

-Затворени очи-20 лева в джоба при преглед в КАТ

-Свикнахме с всичко, чакаме дори пета вълна…

О, ужас, ще отменят носенето на маски?!

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0