„Лястовиците“ събраха 30 чувала с отпадъци в „Простор“

„Лястовиците“ събраха 30 чувала с отпадъци в „Простор“

За поредна година доброволците на БМЧК от клуб  ,,Бялата лястовица“ към СУ ,,Йордан Йовков“-Кърджали се включиха в кампанията ,,Да изчистим България з

За поредна година доброволците на БМЧК от клуб  ,,Бялата лястовица“ към СУ ,,Йордан Йовков“-Кърджали се включиха в кампанията ,,Да изчистим България заедно“. „Белокрилите лястовици“ се присъединиха към десетките други доброволци  и симпатизанти на БМЧК – Кърджали, подкрепили инициативата. Обединявайки усилията си и разпределени на малки групи, участниците в акцията успяха да обхванат и почистят голяма част от парк „Простор“. Включилите се доброволци  събраха над 30 чувала с отпадъци.

„Йовковци“ споделиха, че са изпълнени с удовлетворение от извършената дейност и с радост биха се включили в следващи подобни акции. 

Ръководителят на клуб ,,Бялата лястовица“, Ваня Енчева, сподели, че тази еко-инициатива е насочена към утвърждаване на доброволчеството като кауза и начин на живот.

Клуб ,,Бялата лястовица“ отправят призив към  всички граждани да се включват активно  в подобни мероприятия и подчертаха, че промяната зависи от всяко индивидуално усилие.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0