Луд екшън: Хлапета задигнаха кола, обърнаха я и я запалиха!

Луд екшън: Хлапета задигнаха кола, обърнаха я и я запалиха!

Хлапета задигнаха автомобил, обърнаха го на пътя, а след това го запалиха, заливайки го с бензин, съобщават колегите от 24smolian.co

Хлапета задигнаха автомобил, обърнаха го на пътя, а след това го запалиха, заливайки го с бензин, съобщават колегите от 24smolian.com.
Невероятният екшън като от холивудски бандитски филм станал в Чепеларе.
Малко след два часа сутринта на 23 март бил подаден сигнал за горящо превозно средство в местността „Асенец“, съобщиха от полицията. Става въпрос за товарен автомобил „ГАЗ 69“, собственост на 30-годишен мъж.
Незабавно след получаване на сигнала са предприети оперативно – издирвателни мероприятия за установяване на всички факти, свързани с инцидента. Става ясно, че  две момчета – на 16 и на 12 години, от Чепеларе, са отнели автомобила, който е бил паркиран на ул. „Кирил Маджаров“, и са се отправили към местността „Асенец“. След това, навръщане, 16-годишният е загубил управление и са се преобърнали. Двамата младежи са излезли невредими от катастрофиралия автомобил, залели са го с намиращия се в багажника бензин и са го запалили, вероятно с цел да укрият следите си. Пламъците са унищожили напълно превозното средство.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Чепеларе. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.
24rodopi.com


COMMENTS

WORDPRESS: 0