Лидерът на ГЕРБ нахрани мишленце и то запя „Борисов и Пеевски вече не са лоши, зъл е само Доган“

Лидерът на ГЕРБ нахрани мишленце и то запя „Борисов и Пеевски вече не са лоши, зъл е само Доган“

Една от мишките на ДПС до вчера тръбеше, че „Доган, Пеевски и Бойко Борисов“ били едно!!! Онзи ден милостливият лидер на ГЕ

Една от мишките на ДПС до вчера тръбеше, че „Доган, Пеевски и Бойко Борисов“ били едно!!! Онзи ден милостливият лидер на ГЕРБ  подхвърли малко сиренце на мишката и „гризачът, сринал се от министър до третокачествен политик“… издаде издаде доволен цър-цър звук, дори се опита да запее: „Борисов е голяма работа, Пеевски не е толкова голямо зло, проблемът е Доган, който разпределя баницата“.

 

Ако Цвета Караянчева е решила да включи в предизборните си обиколки в Кърджалийско „трансферирания гризач“,  за доброто на ГЕРБ и за уважението към помаците, че и турците, в Източните Родопи, не бива да го прави.

 

Г-жо Председател на Народното събрание, ако не знаете какво направи мишката в деня на уволнението му като охранен плъх в ДПС, обадете ни се!

Съхранете хора в планината, нека човешкото на Избори`2021 остане на преден план.

И с мишката, и без мишката, ГЕРБ си го има мандата.


Иначе, политическата мишка си е вредител досущ като истинската мишка. Хапва си не само сиренце, но уврежда и консумира до каквото се докопа, причинявайки структурни щети. Ако е етническа мишка или цял плъх, парадиращ с етнорелигиозния си произход, то „майката ще такова“ на цялата общност.

После реват, ама защо всички ни мразят!? 

24rodopi.com

А какво каза Бойко Борисов за Пеевски по време на мохабета с изгонените от ДПС – четете по-късно днес само в 24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0