Летният футболен сезон започва с нови екипи

Летният футболен сезон започва с нови екипи

Дни преди края на учебната година и началото на летните занимания, най-малките футболисти на „Искра“ - Черноочене се сдобих

Дни преди края на учебната година и началото на летните занимания, най-малките футболисти на „Искра“ – Черноочене се сдобиха с нови екипи. Децата от клуба получиха новите придобивки от Община Черноочене.

Малките футболисти нямаха търпение да изпробват униформите. Облякоха получените току-що подаръци и започнаха своята тренировка.

„Важно е какво правим за децата, за да спортуват през лятото“, каза треньорът им Нури Мехмед. Той благодари за новите екипи и изказа признателност за сътрудничество и за всичко, което Община Черноочене прави за развитието на спорта в района.

„Помагаме на спорта, защото сме категорични, че децата трябва да растат със здрав дух и здраво тяло. Футболът възпитава ценни качества, които помагат при реализацията в живота. Клубовете за деца трябва да бъдат подкрепяни и поощрявани. Те дават основно възпитание, формират характера, уважението и дисциплината“, казва кметът на Община Черноочене Айдън Осман.

Децата имат една от най-добрите бази за спортуване в региона. Съоръженията са отворени, за да могат желаещите да спортуват, споделят от местната администрация.

Исмет ИСМАИЛ, Черноочене

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0