Леле, в село не си поплюват! С 2,45 промила зад волана на „Мерцедес“!

Леле, в село не си поплюват! С 2,45 промила зад волана на „Мерцедес“!

30-годишна управлявала нерегистрирано моторно превозно средство, съобщиха от Областната дирекция на МВР. При полицейска проверка на 

30-годишна управлявала нерегистрирано моторно превозно средство, съобщиха от Областната дирекция на МВР. При полицейска проверка на „Фолксваген“ между селата Рудина и Миладиново било установено, че автомобилът е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Проверката по случая се извършва в участъка в село Перперек.

Две бързи производства са образувани в РУ-Кърджали за управление на автомобили след употреба на алкохол. На 2 юли около 16,30 часа в района на село Перперек бил проверен 38-годишен водач на товарен „Мерцедес“. Тестът за алкохол отчела 2,45 промила. Отказана била кръвна проба за анализ. Шофьорът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. В РУ-Кърджали на 3 юли е бил задържан 50-годишен, след като било установено, че шофира след употреба на алкохол, като техническото средство отчело 2,03 промила. Проверката била извършена около 15,30 часа в областния град. Водачът отказал кръвна проба за анализ.

24rodopi.com

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0