Късо подпали къща в Кърджали, огнеборци спасиха сградата

Късо подпали къща в Кърджали, огнеборци спасиха сградата

Четирима огнеборци от службата в Кърджали загасили пожар в къща в областния град. Сигнал за произшествието е подаден на 18 октомври в 1

Четирима огнеборци от службата в Кърджали загасили пожар в къща в областния град. Сигнал за произшествието е подаден на 18 октомври в 16,18 часа, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Огънят унищожил 3 кв. м подпокривна конструкция, техника, дървена дограма. С навременната намеса на пожарникарите била спасена сградата. Предполагаема причина за произшествието е късо съединение.

Екип на пожарната служба в Кърджали загасил горящи отпадъци в контейнер в областния град на 17 октомври около 22 часа. След небрежна работа с огън възникнал пожар в сухи треви и храсти в местност край Момчилград на 16 октомври около 14,30 часа. Трима служители от пожарната служба в града загасили огъня. Няма нанесени щети.

След подаден сигнал в 15,45 часа на 18 октомври екип на РСПБЗН-Подкова отстранил паднало дърво на пътното платно до разклона за село Добромирци. Спасителен екип от службата в Момчилград събрал разпилян живак от счупен термометър в жилище след потърсена помощ на 18 октомври около 18 часа.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0