Кърджали е фон за разбитото сърце на Beyhan

Кърджали е фон за разбитото сърце на Beyhan

Кърджалиец пуска второто си музикално парче. “Ах, как ми липсваш бебе” на Beyhan е носталгията към добрата, стара, мелодична музика, която намир

Кърджалиец пуска второто си музикално парче. “Ах, как ми липсваш бебе” на Beyhan е носталгията към добрата, стара, мелодична музика, която намира ново лице в съвременно поп парче.

Въпреки, че носталгията е инструмент, който много съвременни артисти използват, за да могат да пресъздадат магията на по-ранните парчета, винаги е приятно да чуем и нещо, което не сме чули преди, но ни кара да се чувстваме по същия начин, както докато слушаме стари песни.

На 9-ти юли, Beyhan пуска “Ах, как ми липсваш бебе” – песен, която разказва познатата история на разбито сърце, но с красиви детайли и реални чувства – контраст на останалите текстове в съвременната поп музика, в които края на връзка се „празнува“ или човекът, който си е тръгнал се заклеймява, че не е заслужавал партньора си и т.н. Beyhan ни показва какво чувстват емоционалните хора – за болката, за нуждата от приятел, за опитите да „намериш лека“. В текста, певецът не се притеснява да звучи раним, а кара слушателя да покаже емпатия към ситуацията – или пък напомня за чувствата, които той самия е изживял.

Клипът към новата песен на Бейхан Ахмед е сниман изцяло в Кърджали.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0