Кърджалийски ТИР се завъртя и затвори пътя за Хасково!

Кърджалийски ТИР се завъртя и затвори пътя за Хасково!

Кърджалийски ТИР се завъртя на пътя при изпреварване – за щастие няма пострадали, но движението по главния път Хасково – Кърджали бе възпрепятствано д

Кърджалийски ТИР се завъртя на пътя при изпреварване – за щастие няма пострадали, но движението по главния път Хасково – Кърджали бе възпрепятствано до изтеглянето на машината.
Инцидентът е станал на обяд в района на село Николово, в посока Кърджали. Тежкотоварният автомобил, тип гондола, е изпреварвал, когато е загубил контрол и се е завъртял напречно на пътя. Водачът на камиона не е пострадал.

Временно движението по път I-5 Хасково – Кърджали района на село Николово бе ограничено поради изтегляне на тежкотоварен автомобил, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“. Трафикът се осъществявал по път III-507 Хасково – с. Мост и се регулирал от „Пътна полиция“, уточняват от АПИ.

Часове след инцидента имаше полицаи, които отбиваха пътуващите към Кърджали по стария път през село Мост, пропускаха се само пътниците за близките села.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0