Кърджалийски депутат: Севдалина Арнаудова е на път да събори правителството!

Кърджалийски депутат: Севдалина Арнаудова е на път да събори правителството!

„Моля ви, нека някой да информира госпожа Севдалина Арнаудова, че е на път да събори правителството. Нейният статус буквално я

„Моля ви, нека някой да информира госпожа Севдалина Арнаудова, че е на път да събори правителството. Нейният статус буквално я уличава в криминално деяние“, коментира кърджалийският депутат Александър Симов скандала на деня (тук и тук).
„Приемаме, че Божков сам се е „предлагал“ и ще тълкуваме това само във финансовия смисъл на думата. И сега въпросът – подала ли е госпожа Арнаудова сигнал до прокуратурата за това, че й е предлаган подкуп? И наясно ли е, че премълчаването на такова корупционно действие също е престъпление? Това е същата схема по която навремето Цветанов се опита да героизира Плевнелиев, а го набута в дълбокото блато. Както и опитът на един бивш министър на отбраната Николай Ненчев да се изкара антикорупционен и антихибриден рицар. Обвинението е длъжно да се самосезира за статуса на госпожа Арнаудова, защото тя буквално признава за извършено престъпление“, писа на стената си във Фейсбук народният представител от БСП.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0