Кърджалийката Диана спечели делото срещу Ицо Хазарта, взема голямата им дъщеря

Кърджалийката Диана спечели делото срещу Ицо Хазарта, взема голямата им дъщеря

Рапърът Христо Петров, известен с артистичния си псевдоним Ицо Хазарта, е загубил делото в Софийския градски съд срещу първата си жена

Рапърът Христо Петров, известен с артистичния си псевдоним Ицо Хазарта, е загубил делото в Софийския градски съд срещу първата си жена Диана Котева за родителски права над дъщеря им Аделина, пише „Телеграф“.

Съдебният процес е започнал през 2017-а година, а в началото на годината, на 21 януари, съдът се е произнесъл в полза на кърджалийката Диана Котева.

На 22 февруари адвокатите на Ицо Хазарта са внесли касационна жалба и делото ще се разглежда от Върховния касационен съд. Именно там може да се реши казусът окончателно и да се разбере на кого ще бъдат присъдени родителките права над момичето.

Ицо и Диана се разделят през 2006 г., като жената твърди, че певецът й е изневерявал системно и отношенията им се влошили дотолкова, че тя да го напусне.

По думите на жената години след това тя заминала да живее в Лондон, а дъщеря й останала в България при баща си. През 2015 г., без да я уведоми, Петров е завел дело за отнемане на родителките права върху момиченцето и го е спечелил, без самата Диана да е била уведомена за това.

От години Аделина живее с баща си и новата му жена Жени, от която има две дечица, също момичета. Семейството живее в хармония, а Жени приема Ади за свое дете, помага й с училищните задачи и се грижи за нея. Аделина пък помага в грижите за най-малкия член на фамилията, който се появи на бял свят на 1 март, и не иска да напуска семейството на баща си.

Диана Котева има момченце от втория си брак.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0