Кърджалиец към Борисов: Не могат 1000 или 2000 души да малтретират 2-милионен град!

Кърджалиец към Борисов: Не могат 1000 или 2000 души да малтретират 2-милионен град!

„Апелирам премиерът Борисов много сериозно да вземе мерки. Не могат 1000 или 2000 души да малтретират 2-милионен град“,

„Апелирам премиерът Борисов много сериозно да вземе мерки. Не могат 1000 или 2000 души да малтретират 2-милионен град“, твърди депутатът от ГЕРБ и почетен гражданин на Кърджали Вежди Рашидов в интервю за агенция „Блиц“.
„Моето лично мнение е, че демокрацията затова е демокрация, да могат хората да имат влияние на чувствата и думите си. Разбира се, в рамките на разумното, в рамките на позволеното, когато то не минава границите на закона. Всеки, който е приел да живее в демократична страна, нарушавайки тези правила, нарушава закона. Защото анархията ражда само анархията и това ще изроди нещата. Правата на всеки човек, се разпростират до там, докъдето не се нарушават правата на друг човек“, казва Рашидов.
Според него хората, които са блокирали Орлов мост и други възлови места в столицата, са платени.
„Нека поговорим и за лицата на протеста или поне тези хора, които се представят за тях. Христо Иванов, Мая Манолова… Тази сутрин се появи скандално видео, където се намесва името на Маджо! Всеки, който си мисли, че тези протести едва ли не са възникнали от само себе си, дълбоко се лъже. Тези протести се финансират с доста средства. За никого не е нито тайна, нито лъжа, че тези протести се организират и тези хора, които строят отпред, са добре платени хора. 30 дена – ако водачите на този митинг, не получават средства и те ще се откажат. Така че пълна лъжа е, че те са емоционални. Да сигурно са назрели моменти. Младите хора имат право на своя живот. Аз съм казал, че бъдещето е на младите хора. Но съм изключително притеснен от хората, които се опитват да „яхнат“ протеста. Тези хора искат властта, пионка са на тези, които обслужват в момента. Кой финансира протестите, кои са враговете на това правителство? Само че тези хора нямат биографии. Кое им е младото, какво точно желаят, някои от тях много отдавна реват за властта“, посочва Вежди Рашидов.
„Тези хора, които искат властта, да ги пита човек за какво им е, като нищо не могат да правят. Явно това е добра среда, в която да живеят. Това е подмяна, а не промяна. По-скоро аз не разбирам агресията и липсата на неприкосновеност на държавната и частната собственост – кашпи, кофи, всичко това е държавна собственост. С тези барикади се пречи на болни, здрави, стари, пенсионери, майки, деца, затруднява се животът на всички в града, а никой няма право на това. Както и да се погледне, това е парализа на града, в който живеем. Пак казвам, че трябва да се въведе ред. Никой няма право на това. Не само тези в палатките имат права, и аз съм данъкоплатец“, подчертава народният представител от ГЕРБ.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0