Къде си, Мюмюн Али!?

Къде си, Мюмюн Али!?

На прощаване с властта бившият областен управител Никола Чанев захапа кмета на Кърджали Хасан Азис със… зъбите на Мюмюн Али. Еди

На прощаване с властта бившият областен управител Никола Чанев захапа кмета на Кърджали Хасан Азис със… зъбите на Мюмюн Али.

Един отгледан от ДПС и пратен на дългосрочна и разнопартийна командировка Хабибов отвори широко предизборна уста да глътне бившите си колеги. Ама и той със зъбите на Мюмюн Али, като даже му вмени и скандален полумандат като зам.-кмет на Ардино, приписвайки му далавери за 2 милиона лева.


Провокирани от последните захапки „Мюмюн Али“, читатели на 24rodopi.com затрупват редакцията с питанки „Не е професионално да мълчите, защо няма продължение на темата?“, „Какво се случва с Мюмюн Али?“, „Защо с Мюмюн Али откриват втората предизборна кампания на 2021-ва?“, „Защо си разчистват сметките, използвайки Мюмюн Али?“, „Къде е Мюмюн Али?“.


Мюмюн Али от години не е влизал в „Белия кораб“. В Ардино пък е бил само като гост, даже не е стъпвал в Общинската администрация в града под Белите брези.

Екип на 24rodopi.com за последно го видя да паркира „Мерцедес“-а си на ВИП паркомясто пред елитна пловдивска дистотека. Но оттогава мина бая време.

Профила си във Фейсбук бившият зам.-кмет на Кърджали използва основно за честитки и съболезнования. Последно се чувствал тъжен преди 7 месеца, а преди това имал поводи да почерпи.

 

Къде е Мюмюн Али, та къде е Мюмюн Али!?

Е, ние да не сме му диспечери! От делови източници знаем, че се върнал към доброто старо занимание – бизнеса. От институциите няма новина, няма вторични трусове от оня скандал. Засега има само една предизборна употреба с напълно неточна фактология – нерде Ардино, нерде Кърджали.

И понеже винаги сме били коректни с читателите, търсим контакт със самия Мюмюн Али.

Обади се, бе, човек! Аrasana ba, Mumun!

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0