Куриозен обрат: „Изправи се! Мутри вън“ „дръпна“ пред останалите за 5-тия мандат

Куриозен обрат: „Изправи се! Мутри вън“ „дръпна“ пред останалите за 5-тия мандат

Водачът на листата на „Изправи се! Мутри вън!“ Максим Генчев изпреварва другите в битката за 5-тия мандат в 9-ти Кърджалийс

Водачът на листата на „Изправи се! Мутри вън!“ Максим Генчев изпреварва другите в битката за 5-тия мандат в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район към този момент, научи 24rodopi.com. Това сочат междинни данни за разпределението на мандатите по райони според методологията на ЦИК при 98.93% СИК протоколи.

Припомняме, че вчера в следобедните и вечерни часове най-близо до мандата беше Васил Георгиев от „Има такъв народ“, а преди това с най-голям шанс беше Петя Михалевска от БСП.

За листата на формацията на Мая Манолова в област Кърджали са гласували 752 души, която прави 1.16% изборен резултат, по данни на РИК при обработени 92.10% СИК протоколи. Водачът на листата Максим Колев Генчев е режисьор, живее в столицата и реално не проведе кампания на терен в Кърджали. Оказва се, че неговият остатък вътре в коалицията е от най-високите в процентно изражение. Приравнено към останалите състезаващи се за 5-тия мандат в Кърджали, но пак като проценти, Генчев се оказва изпреварващ към този момент.

Очаквайте подробности

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0