Куп бели с две „БМВ“-та – удар в стълб, в две коли…

Куп бели с две „БМВ“-та – удар в стълб, в две коли…

Двама са пострадали леко при пътно произшествие. Инцидентът станал около 14 часа на 18 юли в областния град, съобщиха от полицията. 20-

Двама са пострадали леко при пътно произшествие. Инцидентът станал около 14 часа на 18 юли в областния град, съобщиха от полицията. 20-годишен водач на „БМВ“ загубил контрол над управлението и се блъснал в електрически стълб, който от удара се пречупил. Водачът и 22-годишен пътник били прегледани в Спешното приемно отделение и освободени. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. Екип на пожарната служба обезопасил колата и почистил мястото на произшествието.

Около 19 часа в неделя в Кърджали 22-годишен с „БМВ“ загубил контрол над управлението и се блъснал в паркиран „Фолксваген“, след което лекият автомобил „БМВ“ се завъртял и ударил правилно движещ се „Тойота“. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по Закона за движение по пътищата.

Двама с нерегистрирани мотопеди

Две нерегистрирани моторни превозни средства са били засечени на територията на РУ-Кърджали в хода на специализирана операция на 16 юли. 65-годишен се придвижвал с мотопед в село Лясково и при проверка станало ясно, че превозното средство не е регистрирано по надлежния ред. В същото село 63-годишен управлявал нерегистриран мотопед. Сектор „Охранителна полиция“ в РУ-Кърджали извършва проверките с оглед на чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0