Културният дом закрива сезона с 80 таланти на открита сцена

Културният дом закрива сезона с 80 таланти на открита сцена

Над осемдесет певци, китаристи, пианисти, цигулари, танцьори, артисти, възпитаници на школи, ще се изявят на сцената пред Културния

Над осемдесет певци, китаристи, пианисти, цигулари, танцьори, артисти, възпитаници на школи, ще се изявят на сцената пред Културния дом в Кърджали, съобщиха от институцията. Заключителният концерт на творческите колективи към Общинския център за култура и младежки дейности ще се проведе на 30 юни от 19,30 часа, посочи директорът Марияна Ликова.
Проявата е под надслов „С талант и любов към изкуството“
„Това наистина е едно предизвикателство. Във всяко предизвикателство обаче се крият възможности за прогрес и иновации. Дори в ситуация на пандемия го приемаме, за да отбележим края на един различен творчески сезон, през който се обучиха над 200 деца и възрастни. Всички те цяла година твориха с много любов, влагайки душата си, докато усъвършенстваха своя талант и способности. На този концерт те ще представят своите произведения, които са един сърдечен, емоционален подарък за всички вас, ценители и любители на изкуството!“, споделя Марияна Ликова.
Тази година в концерта ще има по нещо за всеки от публиката. В едно прекрасно преживяване ще чуем класическа, оперетна, народна музика, ще се  насладим на богатството на българския фолклор, в неповторима обстановка на площада пред Дом на културата.
Организаторите канят кърджалийската общественост с обещание да заредят публиката с много емоция  и приповдигнато настроение, спазвайки нужната социална дистанция и всички противоепидемични мерки.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0