КРИБ рекламира Родопите за инвестиции на форум с турския бизнес

Кърджали да домакинства форум между регионалните структури на КРИБ в южна България и представители на турския бизнес. Темите ще бъда

Кърджали да домакинства форум между регионалните структури на КРИБ в южна България и представители на турския бизнес. Темите ще бъдат благоприятната инвестиционна среда в региона, възможностите за развитие на туризма, промишлеността, земеделието.
Това обсъдиха от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в Кърджали на среща с търговското аташе в Генералното консулство на Турция в Пловдив Мехмед Али Ердем. Домакин на срещата бе председателят на КРИБ в Кърджали Фахри Идриз.
На бъдещия форум ще има представители на структурите на най-голямата работодателска организация в България от Хасково, Смолян, Димитровград.
Припомняме, че в началото на февруари на КРИБ и Асоциация по туризъм „Перперикон“ гостува генералният консул на южната ни съседка в Пловдив Хюсеин Ергани. По време на срещата тогава бяха обсъдени бъдещи инициативи и проекти.
Дипломатът и Фахри Идриз се обединиха около идеята за иницииране на форум на ниво „Министри и бизнес-асоциации“ относно развитието на туризма в региона на Източните Родопи.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0