Кошмар без край! Кучета нахапаха 61-годишна жена!

Кошмар без край! Кучета нахапаха 61-годишна жена!

Кошмарът с бездомните глутници кучета няма край. Поредно нападение се е случило в района на пазара, сигнализираха читатели на 24rodopi.

Кошмарът с бездомните глутници кучета няма край. Поредно нападение се е случило в района на пазара, сигнализираха читатели на 24rodopi.com. 61-годишна жена е била нахапана от кучета, а за инцидента е бил подаден сигнал на 112.

„Става въпрос за песове, които следват един клошар, който редовно се движи с количка из централните улици на града. Кучетата са агресивни и нападат хора“, посочиха наши читатели.

Припомняме, че само преди дни млад кърджалиец също бе нападнат и нахапан от кучета в района на парк „Арпезос-Север“. Също там агресия песове проявиха и срещу възрастна жена, за който случай също разказахме. Дете също е било нахапано в парка.

Глутници с огромни кучета пък гонят автомобилите по булевард „Христо Ботев“ във „Възрожденци“ ежедневно. Среднощният им лай пък е нетърпим.

В друго писмо до 24rodopi.com, на семейство от „Възрожденци“, се апелира: „Отворете кучешкия приют, не бъдете зависими от кючелюбците, които правят далавера с безстопанствените кучета“. Спестяваме пълното му емоционално съдържание.

На снимката: Поне 4 са случаите на нападнати хора от тази глутница, която обикаля в района на пазара, парк „Арпезос Север“ и Градската градина

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0