Коронавирус мина през парламента, бая депутати са за преглед при д-р Цветеслава Гълъбова

Коронавирус мина през парламента, бая депутати са за преглед при д-р Цветеслава Гълъбова

Пием кафе в кърджалийско заведение, а на съседната маса мъж на средна възраст псува като каруцар. Вперил очи в телевизора и реди нер

Пием кафе в кърджалийско заведение, а на съседната маса мъж на средна възраст псува като каруцар. Вперил очи в телевизора и реди нервно: „Да е.. твоята м…., заради такива б…… като теб, партията ни ще загуби изборите догодина! Кога смени гащите, кога стана мъж, бе, бивша комуняга?“.
 Върви сутрешен неделен блок по втората по гледаемост национална телевизия. Говори бившият пловдивски седесар, сега депутат от управляващата партия Спас Гърневски. Разпалил се е като на митинг. Водещата се опитва да си „изпее“ другите въпроси и да продължи със следващия гост. Гърневски не се дава, решил е да я надвика. Искал да се доизкаже как в България има опити да се върне член 1 в българската Конституция.
За по-младите, които не знаят, ама и не се интересуват от политика, че и телевизия не гледат, ще вмъкнем, че това означава в България да остане само една партия.

COVID-19 е минал с ярост през Народното събрание – перфектна сграда, но с много гнили круши вътре. За доказателство – вижте последните рейтинги на парламента и медийните изяви на някои от депутатите.
Видимо коронавирусът е заразил някои от депутатите и сега те дават признаци, че не са добре. Направо плачат за час при д-р Цветеслава Тодорова, известен психиатър, директор на Държавната психиатрична болница „Св. Иван Рилски“. Тя беше и в състава на сформирания от премиера Бойко Борисов Медицински съвет за борба с коронавируса.
 Толкова глупости блещят „червеният трубадур на Пловдив“, мъжката секретарка на провалената министърка на вътрешните работи,… че си плачат за преглед при д-р Цветеслава Гълъбова.

Някой ще реагира, че от COVID-19 не се откача, не се полудява… Заразеният „не излиза“ от болестта с психически разстройства. Да, така е. Но и ген. проф. д-р Венцислав Мутафчийски казваше през февруари, че коронавирусът не е нищо особено, че COVID-19 е просто инфекция и много по-опасен от него е грипът тип „Б“, но само две седмици по-късно коренно промени позицията си на „задава се епидемия с невиждана ярост“.
Както е тръгнало, Световната здравна организация може да получи ценни сведения от българското Народно събрание. Защото, май коронавирусът е минал джин гиби с ярост през парламента.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0