Корнелия Нинова: Ще задържим мандата до 10-15 септември заради актуализацията на бюджета

Корнелия Нинова: Ще задържим мандата до 10-15 септември заради актуализацията на бюджета

Ако не се стигне до съгласие за кабинет, ще върнем мандата на 10-15 септември, за да дадем възможност на Народното събрание да приеме актуализацията н

Ако не се стигне до съгласие за кабинет, ще върнем мандата на 10-15 септември, за да дадем възможност на Народното събрание да приеме актуализацията на бюджета. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в сградата на парламента.

„Да се работи упорито в следващите дни, за да се приеме актуализацията на бюджета. Ние от БСП оставаме отворени за тези разговори. Виждаме като обозрим срок между 10 и 15 септември за връщане на мандата, ако не постигнем съгласие по него. Отговорността сега е върху нас. Ние, водени от тази отговорност, ще направим всичко необходимо да стане в бързи срокове актуализацията на бюджета и да защитим народа от кризите, които ни предстоят“, каза Корнелия Нинова.
По думите й тя не е посещавала офиса на Слави Трифонов, нито офиси на други партии и подчерта, че политиката трябва да се прави публично пред очите на хората.
„Партиите на протеста продължават с взаимните нападки, с обидите, което е непродуктивно. Така се залагат мини и пред следващия парламент. Ще си позволя да им дам един съвет – малко по-смирени емоции, повече разум и отговорност. С тези взаимни обвинения и противоречия те минират бъдещ разговор, така че просто да се смирят малко“, призова лидерът на БСП.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0