Командирован от Карадайъ в Бастиона! Защо?

Командирован от Карадайъ в Бастиона! Защо?

За какво може да е пратил един от заместниците си в Кърджалийско председателят на ДПС Мустафа Карадайъ? Този, който отговаря за стру

За какво може да е пратил един от заместниците си в Кърджалийско председателят на ДПС Мустафа Карадайъ? Този, който отговаря за структурите. Организационният зам.-председател Ахмед Ахмедов.

За всичко. Дори да разясни депесарския (на централата) прочит на бойкоборисовите думи: ДПС действа отзад и тихо!

Може само да инспектира общинските структури след първите 100 дни COVID-19 в „Бастиона на Доган“. Или да драсне доклад, който да съдържа достатъчно мотиви за намеса на председателя и ЦОБ на финалната права в избора на нови общински лидери, там където още не са го направили местните активисти, и особено определянето на новия областен председател. Засега 4-ма са кандидатите за депесар №1 в Източните Родопи и, в името на истината, всеки един от тях става.

Възможно е Карадайъ да е проводил Ахмед Ахмедов там, където е Силата ДПС, с конкретна задача: Иди и разбери – заредени ли са нашите за изборни подвизи или концентрацията на интригата все още достига опасни за партията прагове.

Всъщност, един от първите, който заподскача около Ахмедов в петък вечерта беше един от най-големите интриганти на ДПС в Кърджалийско. Консуматор в партията, който в изборния 27 май 2017 година, виждайки как врагът ДОСТ се доближава до 4-те процента изборен праг за влизане в парламента, се изцепи самодоволно: Сега Ердоган ще покаже на ДПС и България играта!
Но и такива типажи са важни за доклада – 50% от доносите са верни.

Въобще, бая работа се отваря на Ахмедов в Кърджали.

Едно е ясно. Организационният зам.-шеф ще напише в тефтера си, че в Кърджалийското ДПС няма заразени от онова Приспиване, характерно за много други места в страната, че дори и за някои членове на Парламентарната група на партията, че всичко е „тип топ“ и нещата са „перфектно наредени“ за депесарски рахат след парламентарните избори – било в края на тази година или пролетта на следващата.
24rodopi.com
На снимката: Мустафа Карадайъ и ардинският актив на ДПС на площада в село Бял извор, в края на април

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: