Колата без регистрация, шофьорът с фалшива книжка…

Колата без регистрация, шофьорът с фалшива книжка…

Досъдебно производство и проверка са започнати в РУ-Джебел спрямо 44-годишен водач, съобщиха от полицията. Шофьорът на товарен „Ф

Досъдебно производство и проверка са започнати в РУ-Джебел спрямо 44-годишен водач, съобщиха от полицията. Шофьорът на товарен „Форд“ представил пред полицейски служители свидетелство за правоуправление, което се оказала фалшиво и по случая е започнато разследване. В хода на проверката било установено, че моторното превозно средство не е регистрирано в законния двумесечен срок от придобиването му, което също е престъпление по Наказателния кодекс. По случаите работят разследващ полицай  и група „Охранителна полиция“.

Спипаха пиян шофьор

Бързо производство е започнато в РУ-Джебел за управление на автомобил след употреба на алкохол, съобщиха от полицията. Около 20,45 часа в понеделник в града за проверка бил спрян 61-годишен водач на товарен „Фолксваген“. При направения тест за алкохол техническото средство отчело 1,30 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е била взета кръвна проба за анализ. Мъжът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0