Коконов: Вкарах на „Левски, любимия отбор на баща ми…

Коконов: Вкарах на „Левски, любимия отбор на баща ми…

„Лично никой не ни е поставял цел, но самите ние виждаме къде сме в класирането. Играем добре. Работим много и с тези резултати и

„Лично никой не ни е поставял цел, но самите ние виждаме къде сме в класирането. Играем добре. Работим много и с тези резултати идва гладът за още по-добри. Смятам, че всички ще се радват, ако още тази година се класираме в евротурнирите“.

Това обяви играчът на „Арда 1924“ Иван Коконов в интервю за „Тема Спорт“.

„Дано продължаваме да играем добре. Реално ние загубихме само един мач – от „Черно море“, но това беше точно преди да излязат положителните резултати за COVID-19. Истината е, че в онзи мач нямахме сила. Чувствахме се изтощени. Не търся оправдания, разбира се. Важното е, че показахме, че можем да се противопоставим и срещу най-добрите.

Със сигурност най-сладката ни победа, с оглед и на развоя на мача, бе срещу „Левски“ на „Герена“, когато те изравниха в края, но в ответната атака отбелязахме победен гол.

Истината е, че като малък аз симпатизирах на „Левски“ покрай баща ми, който е страстен привърженик на „сините“. В момента наистина нямам любим отбор, но татко беше първият, който ми се обади след тези два гола и наистина беше много щастлив, въпреки че бях вкарал на любимия му отбор“, посочва още Коконов.

24rodopi.com

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0