Кой от тези 20 има харизмата за 450 000 гласа? Тандемът Карадайъ-Хюсменова невъзможен

Кой от тези 20 има харизмата за 450 000 гласа? Тандемът Карадайъ-Хюсменова невъзможен

Един от тези 20 души, членове на Централното оперативно бюро на ДПС, ще бъде издигнат за кандидат-президент. Както вече 24rodopi.com писа, в неделя от

Един от тези 20 души, членове на Централното оперативно бюро на ДПС, ще бъде издигнат за кандидат-президент. Както вече 24rodopi.com писа, в неделя от 13.00 часа е важното заседание на ЦОБ, на което ще бъде обявено името на кандидата за президент. Тогава ще стане ясно и дали Делян Пеевски ще бъде водач в листите на ДПС за парламентарните избори на 14 ноември.

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган изразил мнение, че партията има потенциал да получи подкрепата на над 450 000 избиратели и структурите трябва да се стремят да постигнат максимума, разкри източник от централата.

Сред 20-те най-близо до постигане на целта е Мустафа Карадайъ, а коментирано име сред актива за вицепрезидент е Филиз Хюсменова. Източникът ни от централата обаче каза, че „този тандем е невъзможен“.

Припомняме, че днес зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов заяви, че човек от ЦОБ ще бъде кандидатът за президент.24rodopi

COMMENTS

WORDPRESS: 0