Кой отива на море през септември, бе!?

Кой отива на море през септември, бе!?

Хотелите по южното Черноморие бяха с добра заетост само за 40-45 дни, обобщава сезона проф. Георги Рачев от Алианса на туристическата индустрия в Бълг

Хотелите по южното Черноморие бяха с добра заетост само за 40-45 дни, обобщава сезона проф. Георги Рачев от Алианса на туристическата индустрия в България.

„Статистиката е много важна, за да може реално да се оценят нещата. Нашата цел е да удължим почивния сезон, така че той да може да продължи поне половин година. Могат да бъдат организирани събития през студената част на годината. Летният туристически сезон в България имаше успех, но голяма част от хотелите не отвориха“, коментира той в ефира на предаването „Бизнес старт“.

За разлика от Рачев, собственици на заведения в Несебър, Равда и Поморие признават, че лято`2021 е неочаквано добър сезон за българския туризъм. Много от тях отчитат обороти за завиждане и в средата на септември.

Днес беше много приятен ден за плаж на родното Черноморие.

А кой отива на море през септември? Четете по-късно в 24rodopi.com профил на плажуващия на границата на лятото и есента

На снимката: За два шезлонга – 16 лева, ако искате и чадър – 24! Така беше през юли и август, така е и в средата на септември

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0