Когато Хасан Азис и Никола Чанев си играеха на Том и Джери, а Карадайъ обикаляше от село на село

Когато Хасан Азис и Никола Чанев си играеха на Том и Джери, а Карадайъ обикаляше от село на село

Точно преди една година, на днешния ден една от най-четените ни политически новини (56 876 посетители) беше със заглавие: „Чан

Точно преди една година, на днешния ден една от най-четените ни политически новини (56 876 посетители) беше със заглавие: „Чанев към Азис: Да не си играем на Том и Джери! (видео)“. Областният управител и кметът на Кърджали се замеряха с думи относно това дали да има летище или индустриална зона.
На 2 април 2018-та пък политическата новина с най-голямо читателско доверие гласеше: Депесарино, виж Карадайъ, излез от Фейсбук и тръгни по махалите!
„Повече от месец Мустафа Карадайъ обикаля из страната и изненадващо се появява на отчетни събрания – било на сбирка на село, било на заседание на местен съвет в града, било на разширено заседание на общински съвет на ДПС.
Нерядко пропуска началния час, потропва в неритмичен ритъм като закъснял ученик, тихо открехва вратата и се насочва към задните редове в залата, като почти виновно се извинява: Вие, работете, работете, аз тук ще си намеря място и ще слушам!“, гласи началото на дописката.
Бележка: „На днешния ден, когато… нямаше COVID-19“ е временна рубрика на 24rodopi.com (до края на извънредното положение). Припомняме новини от днешната дата, но от години, в които животът беше по-нормален, от „нищото правехме голям проблем“, имаше политически скандали а ла „буря в чаша вода“, имаше постижения за адмирации, имаше…
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0