Когато мебелите са семейна страст, името им е… „Андоли“

Когато мебелите са семейна страст, името им е… „Андоли“

Когато компанията е семейна – отговорността е приоритет. Когато е свързана с производство на мебели – домашният уют е кредо.


Когато компанията е семейна – отговорността е приоритет. Когато е свързана с производство на мебели – домашният уют е кредо.

С това мото стартира преди 20 години Петър Андонов, основавайки „Мебели Андоли“.

Семейната компания е добре позната в град Кърджали с качество и… страст в производството на мебели. „Мебели Андоли“ разработват и произвеждат всички свои продукти в град  Кърджали, като комбинират традиционни умения в проектирането на меката мебел с най-новите производствени техники. А за да осигурят още по-голямо разнообразие, си партнират и с големи търговци, производители и вносители на мебели и стоки за дома, като в това число влиза също така битова техника и електроника. Голямото семейство на „Мебели Андоли“ от квалифицирани майстори, дизайнери и специалисти доставя мека мебел и друго обзавеждане, подходящи за всеки дом, както  и редица индустрии, включително за хотелиерството, здравеопазването и частния работен сектор на територията на цялата страна.

От фабриката до прага на клиента, компанията се гордее с улесняването на производството, избора и доставката на мека мебел, като е посветена на качеството, разнообразието и дизайнерските постижения. Именно тези цели печелят признанието и  вдъхновяват лоялността на клиентите към марката и нейния онлайн магазин  на национално ниво през последната година и половина, когато търсенето и покупките на мебели чрез интернет скочиха драстично заради повечето прекарано време вкъщи.

Всички интериорни предложения за вашия дом може да намерите в сайта на „Мебели Андоли“ или да посетите техния фирмен магазин, намиращ се на бул.“Христо Ботев” 40 в Кърджали.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0