Когато кабинетът работи за „Много добър“ (5+), защо парламентът се напъва за „Отличен“ (6)!?

Когато кабинетът работи за „Много добър“ (5+), защо парламентът се напъва за „Отличен“ (6)!?

Когато нещо работи като за „Много добър“ (5+), твърде рисковано е да се мъчите с опити за „Отличен“ (6). Ще развалите всичко! Това трябва да им се об

Когато нещо работи като за „Много добър“ (5+), твърде рисковано е да се мъчите с опити за „Отличен“ (6). Ще развалите всичко!

Това трябва да им се обясни на тези в 46-ия парламент на България, които днес се изпокараха за шефските места в парламентарните комисии. Едни искат по-добре платени позиции, други смятат, че повече ги заслужават, а Мая Манолова отсече предизборно: Ние не искаме нито председатели, нито зам.-председатели на комисии!

 

Служебното правителство се радва на 59 % обществена подкрепа. ГЕРБ няма да подкрепят опити за сформиране на редовен кабинет в рамките на това Народно събрание – било на БСП, било на „Демократична България“, било на „Изправи се БГ! Ние идваме!“, отсече Бойко Борисов.

Слави Трифонов също е категоричен – „Има такъв народ“ нито иска консултации, нито ще даде подкрепа за редовно правителство.

Демек, малките в парламента просто губят време, вместо да гласуват актуализацията на бюджета, за да може служебното правителство да посрещне бежанска криза, ковид криза,…

 

Кавгата за шефски постове в един изчерпан парламент говори, че някой шушне на лидерите на групите и пак ще се правят опити за нареждане на кабинет, който първо е нареден извън Народното събрание. Отечественофронтовски, програмен, експерт, спасителен… както и да го назоват, ще си остане далеч надолу от „Много добър“ (5+).

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0