„Ковид“ удари и врачките, все по-малко клиенти

„Ковид“ удари и врачките, все по-малко клиенти

Страхът от коронавирус удари и врачките в Родопите. Все по-малко хора се осмеляват да надникнат в бъдещето си, посещавайки „феном

Страхът от коронавирус удари и врачките в Родопите. Все по-малко хора се осмеляват да надникнат в бъдещето си, посещавайки „феномените“ в планината.

Това разкриха пред наш екип ползващи услугите на ясновидци в региона.

„Ходихме при една от най-известните, която от 30 години помага на хората. Преди година в двора на къщата й имаше тълпи народ, които чакаха да влязат при нея. В момента ходят по двама-трима души“, разкриха родопчани.

С какви проблеми пък нашенци посещават врачки?

„Обикновено хората отиват след някаква лична драма. Дали се разделили с любим човек, дали са загубили друг. Познават им миналото, говорят им за бъдещето. Насочват ги към лекари за проблемите, които им откриват“, разказват ползващи услугите.

Рядко пък хора се доверяват на обяви в интернет, заради огромния брой измами през годините.

Припомняме, че преди време мъж от Родопите шокира съда след като заведе дело за измама срещу варненска „гадателка“. Той водил кореспонденция с нея, в която тя го карала да заколи черна кокошка на пресен гроб, за да разруши лошата си карма. За услугата пък той олекнал с няколко хиляди лева.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0